Se celebra la trobada anual de la Junta Local de Seguretat

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 00:00

Els diferents cossos policials i d’emergències van presentar els seus resultats i es va fer un seguiment a la implementació del Pla local de Seguretat

El passat divendres, dia 17 de desembre, es va celebrar una nova Junta Local de Seguretat, presidida per l’alcalde, Ignasi Llorente, i en la qual van participar-hi la regidora de Governació, Falgàs Marco, i representants de tots els cossos de seguretat i emergències que operen al municipi. Un dels primers punts de l’ordre del dia va ser la presentació de les novetats en el servei de la Policia Local, com ara la posada en marxa del servei de recollida mòbil de denúncies per facilitar el tràmit a la ciutadania, la implementació del programa d’educació viària i comportament cívic als centres educatius, i la instal·lació de càmeres de seguretat. Posteriorment, els diferents cossos de seguretat van presentar els seus indicadors i resultats amb la voluntat de fer balanç de la feina feta durant l’any. La Junta local de Seguretat es va tancar amb una valoració sobre el primer any de l’aplicació del Pla Local de Seguretat, el qual se centra en quatre eixos: medi ambient, civisme, xarxes i igualtat.

Van assistir a la reunió la cap d’oficina de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, el sergent i el caporal de la Policia local de Torrelles, el Sotsinspector Cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra del districte Sant Vicenç dels Horts, l’Inspector Cap de l’ABP de Sant Feliu de Llobregat l’Inspector de la Policia Nacional de Cornellà, el Cap de l’Àrea Bàsica dels Agents Rurals del Baix Llobregat, el Cap de la unitat Territorial Regió emergències metropolitanes Sud, i un Tinent i un Subtinent de la Guardia Civil. També va ser-hi present sense veu ni vot el representant de l’ADF.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 10:29

Imatges