Se signa un acord per millorar la recollida de residus i la neteja viària

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 02:00

El consistori ha reclamat a l’empresa adjudicatària la millora i constància en la lectura dels xips dels cubells de recollida i el reforç del personal de neteja

L'Ajuntament de Torrelles de Llobregat i FCC, corporació adjudicatària del servei de recollida d'escombraries i de neteja viària al municipi, han establert un acord dirigit a implementar millores en el servei fins que finalitzi el contracte vigent, previst per a la tardor del 2023.

D'aquesta manera, el consistori ha reclamat la millora i constància en la lectura dels xips dels cubells en la recollida porta a porta, un sistema necessari per conèixer els hàbits de la ciutadania i, així, valorar el servei de la forma més acurada possible de cara a la pròxima licitació del contracte l'any vinent i començar a treballar per l’aplicació d’un pagament per generació. D'altra banda, l'Ajuntament també ha demanat un reforç de personal de neteja que permeti arribar amb més freqüència a tots els punts de la localitat.
A més, l'acord ha anat acompanyat d'una modificació econòmica del contracte d'uns 150.000 euros que es repartiran en dues anualitats de noranta i seixanta mil euros pels anys 2022 i 2023. L'import és satisfet íntegrament per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Demanem la col·laboració a la ciutadania en la cura dels cubells amb xip associat a cada habitatge. Per això recomanen identificar el cubell, guardar-lo desprès de la recollida i  avisar a l’Ajuntament davant de qualsevol canvi d’habitatge o de llogaters si es el cas.

 

Darrera actualització: 16.11.2022 | 13:24