S'inaugura l'exposició dels 25 anys de l'Associació de Dones Pla de les Bruixes

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

L'entitat celebra a l'Ateneu Torrellenc una mostra sobre la seva història des de 1997 fins avui dia

L'any del vint-i-cinquè aniversari de l'Associació de Dones Pla de les Bruixes està arribant al seu final. Amb aquest motiu, i després d'un 2022 farcit d'actes per commemorar la celebració, l'entitat ha inaugurat aquest dimecres l'exposició «25 anys de lila a Torrelles» a l'Ateneu Torrellenc, una proposta que s'allargarà fins al pròxim 3 de desembre.

L'exposició naix per realçar i fer visible la feina de l'Associació de Dones, col·lectiu part del gran moviment feminista que lluita per arribar a una societat autènticament justa i igualitària. Amb això, des de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat i l’entitat Pla de les Bruixes es convida a tot el veïnat a assistir a aquesta proposta d’homenatge a una històrica associació del nostre municipi.

Les persones que s'apropin a l'espai podran visualitzar una sèrie de plafons que recullen moltes de les activitats que, any rere any, l'entitat ha anat organitzat. A més, a la mostra es podran trobar treballs, records, fotografies, documents, treballs (com punts de creu, ganxet, pintura, patchwork o mobles restaurats) i altres elements fruit de la feina del Pla de les Bruixes des de l'any 1997.

 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 16:51

Imatges