S’inicia una campanya per dinamitzar el comerç local

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 13:55

Es convida la ciutadania a fer créixer el comerç de Torrelles i participar en un concurs a Instagram per guanyar 100 euros

Amb motiu de l’arribada de la primavera, l’Ajuntament impulsa una campanya per contribuir a la dinamització de l’activitat comercial del municipi. A partir d’avui divendres, dia 6 de maig, els establiments locals repartiran entre la seva clientela, per una compra mínima,  uns sobres de llavors de plantes aromàtiques. La campanya finalitzarà el dia 22 de maig o fins que s’exhaureixin les existències.

Els clients que rebin les llavors podran participar en un concurs a Instagram i podran optar a guanyar un premi de 100 euros. Només caldrà que pugin al seu perfil de les xarxes socials una foto divertida plantant les llavors amb el hashtag #compratorrellesprimavera22. Caldrà etiqueta i seguir al comerç on s’han aconseguit les llavors, a l’Agrupació de Comerciants i a l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat. Quan pugin la fotografia, han de fer un comentari convidant els seus amics i amigues a participar en la campanya.

El dia 23 de maig es farà el sorteig a Instagram i s’anunciarà la persona guanyadora del concurs.  

La campanya està pensada per afavorir el teixit comercial del municipi, potenciar l’ús de les xarxes socials per part de la ciutadania i dels establiments locals i fomentar hàbits de vida saludables i sostenibles, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 16:51

Imatges