S’instal·len elements biosaludables al parc de Can Sostres

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 00:00
Aquests aparells pretenen millorar les condicions físiques i augmentar l’autonomia i el benestar de la gent gran

Des de la regidoria de Gent Gran s’ha treballat per posar a disposició dels veïns i les veïnes del municipi un seguit d’elements biosaludables a l’aire lliure. Els aparells s’han instal·lat al parc de Can Sostres amb la voluntat de facilitar la pràctica d’activitat física entre la gent gran amb exercicis dissenyats per afavorir les condicions d’aquest sector de la població. El seu ús ajuda a millorar les habilitats amb les mans, braços, cames, cintura, esquena i els reflexos,  contribuint d’aquesta manera a augmentar l’autonomia personal i el benestar de les persones de més edat. 

Aquest parc de salut a l’aire lliure serà una de les novetats que es mostraran el proper dia 13 de novembre en l’acte d’inauguració de l’espai de Can Sostres. Es tracta d’un esdeveniment obert a la ciutadania que inclourà diferents propostes al llarg del matí. A dos quarts d’onze es podrà visitar el Casal de la Gent Gran per a veure les millores que s’hi ha realitzat. També es podrà passejar pels jardins del parc de Can Sostres i conèixer el nou espai d’aparells biosaludables destinat a fomentar hàbits esportius saludables entre la gent gran. També hi haurà portes obertes a l’edifici de la Masoveria. 

A dos quarts de dotze està previst que hi hagi una exhibició de country, a càrrec del grup de country de l’Associació de  Gent Gran. I a un quart d’una del migdia, es podrà gaudir d’un concert de rumba amb Beto Tejada Rumba & Rock. A partir de la una es tancarà l’acte amb un aperitiu per a les persones assistents.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges