S’obre una consulta sobre la gestió dels residus

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 00:00
L’objectiu és conèixer com valora la ciutadania el model actual de residu mínim així com els serveis que s’ofereixen des del consistori

Torrelles és el segon municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) on és més elevat el percentatge de recollida selectiva, que arriba al 72,6 %. Això és gràcies al desenvolupament del model de residu mínim i el sistema porta a porta però, sobretot, a la implicació de la ciutadania, que cada cop està més conscienciada sobre la necessitat de reduir els residus que es generen i fer-ne una bona separació.  

Des de l’Ajuntament s’ha decidit obrir una consulta pública a través del portal Decidim Torrelles. A través d’una enquesta, es vol conèixer com els veïns i veïnes de Torrelles valoren els diferents serveis que s’ofereixen en l’àmbit de la gestió de residus i quin ús se’n fa. Així, per exemple, es pregunta quantes vegades a la semana es treuen els cubells o si es fan servir el punt d’emergència, la deixalleria o el servei de recollida de voluminosos.   

Per participar en l’enquesta caldrà estar registrat al portal de participació ciutadana. La consulta romandrà oberta fins al dia 16 de juliol.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28