S’obren les inscripcions per assistir a la 2a edició de la Nit de l’Esport

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquest homenatge a esportistes i entitats locals se celebrarà el pròxim 15 de desembre a l’Ateneu Torrellenc

Avui dijous, dia 16 de novembre, s’obre el termini d’inscripció per assistir a la Nit de l’Esport, un esdeveniment que enguany arriba a la segona edició amb la voluntat de fer un reconeixement a les entitats locals i a esportistes individuals que hagin destacat durant l’any per la seva trajectòria esportiva. La gala se celebrarà el pròxim 15 de desembre, a partir de les 20 hores, a l’Ateneu Torrellenc i comptarà amb la presència d’esportistes referents del nostre municipi. S’oferirà un refrigeri a les persones assistents organitzat pel Bar Nagreen. 

Les persones que vulguin participar en aquesta festa de l’esport local cal que confirmin la seva assistència omplint el formulari habilitat per l’Ajuntament, on han de posar el seu nom i cognoms i el nombre de persones que l’acompanyaran. 

Recordem que des del consistori es va obrir a la ciutadania la possibilitat de presentar propostes  per fer un reconeixement a qualsevol persona que hagués destacat enguany en alguna especialitat esportiva nacional i/o internacional.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 09:00