S’organitza el 1r Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals de la Festa de la Cirera

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 00:00

El premi a la millor presentació inclourà les tradicionals paneres de cireres i també obres presentades en àmbits com la pintura, l’escultura o la fotografia

Torrelles obre enguany l’exposició de cireres a altres tècniques artístiques i convoca el 1r Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals de la Festa de la Cirera. Es tracta de la transformació del premi de la Cirera d’Argent (o millor presentació), que mantindrà les tradicionals paneres amb les cireres fresques formant formes o figures, i s’obrirà a la presentació d’obres en altres àmbits com la pintura, l’escultura, la fotografia, el dibuix o suports i tècniques utilitzats per l’art contemporani.

Les obres hauran de ser originals i inèdites i es podran realitzar amb  total llibertat tècnica i conceptual, tot i que serà obligatori que incorporin el motiu de la cirera o les cireres.

El premi del jurat tindrà un valor de 300 euros. El jurat serà escollit per la secció l’ARTefacte de l’Ateneu Torrellenc i valorarà la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa i l’adequació a la temàtica relacionada amb la cirera. Hi haurà també un premi per votació popular que atorgarà a la persona guanyadora un trofeu commemoratiu.

Els treballs s’hauran de lliurar al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, com a molt tard, el dia 20 de maig a les 14 hores, excepte les obres elaborades amb matèria orgànica, que es podran presentar fins al dia 3 de juny.

Les obres es mostraran a la sala d’exposicions de l’Ateneu Torrellenc durant la Festa de la Cirera.

Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 13:59