S’organitzen jornades participatives per netejar l’entorn natural

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 00:00

Es recull prop d’una tona de residus gràcies a dues campanyes per part d’estudiants i grups de persones voluntàries

L’alumnat de l’Institut Escola i la població voluntària de Torrelles de Llobregat s’ha mobilitzat aquest cap de setmana amb motiu del Let’s Clean Up Europe 2023, una proposta de neteja voluntària de l’entorn impulsada des de la Unió Europea amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Residus.

Per una banda, les classes de l’Institut Escola va formar part el passat 5 de maig d’una iniciativa dedicada a la neteja de l’entorn del centre escolar, organitzada amb el títol «Perquè no és la meva brossa, però si és el meu planeta». Durant aquesta sortida, emmarcada en la I Setmana de la Solidaritat de l’escola, l’alumnat va aconseguir recollir uns 245 quilos de restes de residus escampats pels patis del centre i per la rodalia dels dos edificis.

D’altre costat, el dia 6 es va dur a terme el «Fem dissabte a Torrelles de Llobregat», una campanya de neteja amb la qual es va aconseguir aplegar un total de 648 quilos de voluminosos i de fusta. L’acció es va realitzar a algunes de les zones boscoses del nostre municipi i a diversos espais públics del nucli urbà.

Darrera actualització: 08.05.2023 | 12:41

Imatges