Torna el cinema a l’Ateneu Torrellenc

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 00:00

L’entitat aposta per la programació de pel·lícules de qualitat amb la voluntat de diversificar la seva oferta cultural al municipi

La junta de l’Ateneu Torrellenc ha decidit tornar a programar pel·lícules de cinema al poble. El fet que cada cop quedin menys sales d’exhibició i el canvi d’hàbits en aquest món tan digital, ha portat l’entitat a diversificar encara més la seva oferta cultural i oferir periòdicament un llargmetratge en pantalla gran. La intenció és apropar a la ciutadania petites obres mestres que tenen la capacitat d’explicar-nos històries amb les quals emocionar-nos. 

De febrer a maig, l’Ateneu ha programat pel·lícules de qualitat, algunes de les quals s’acaben d’estrenar en la cartellera i, a més, han rebut importants reconeixements en festivals internacionals: la primera arribarà el pròxim dissabte 24 de febrer i serà Perfect days, seleccionada com a millor pel·lícula internacional en els Premis Oscar d’aquest 2024; el dissabte 9 de març serà el torn del film El mestre que va prometre el mar, amb cinc nominacions als Premis Goya i el premi especial del públic als Premis Gaudí; les projeccions continuaran els dies 23 de març i 6 d’abril amb les pel·lícules Sala de professores  i Yo Capitán, nominades totes dues als Premis Oscar en la categoria de pel·lícules de parla no anglesa; el dia 21 d’abril arribarà a la gran pantalla de l’Ateneu Robot Dreams, guanyadora als Premis Goya com a millor pel·lícula d’animació i que opta a emportar-se també l’estatueta als Premis Oscar; finalment, el dia 4 de maig serà el torn de Anatomía de una caída, també nominada als Oscar i que es va emportar la Palma d’Or al Festival de Cannes. 

Totes les sessions es faran en cap de setmana i començaran a les 21.30 hores. El preu de l’entrada serà de 6 € per al públic general i de 5 euros per a les sòcies i socis de l’entitat. 

Podeu consultar tota la programació en el document adjunt.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 09:51