Torna el concurs de cartells de la Festa de la Cirera

Dijous, 28 de març de 2024 a les 00:00

Les propostes es poden presentar fins al 5 de maig a les oficines de l’Ajuntament

Com cada any, el consistori convida a la ciutadania de qualsevol municipi i edat a participar en el concurs de cartells de la Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat. Les obres es podran presentar al certamen fins al pròxim 5 de maig, a les 14 hores, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, i la persona guanyadora rebrà un premi de 300 €.

Bases de la convocatòria

El concurs neix amb la voluntat, d’una banda, de seleccionar la imatge que servirà per anunciar la 44a edició de la Festa de la Cirera i, d’altre costat, impulsar la participació activa de la població d’arreu en l’activitat cultural del nostre poble.

En concret, es demana que les peces siguin elaborades en format DIN-A3, en posició vertical amb  el títol de l’obra al dors. Pel que fa al text, el disseny ha d’incloure la llegenda «44a Festa de la Cirera», el nom del nostre poble «Torrelles de Llobregat» i les dates «1 i 2 de juny de 2024». El cartell també haurà d’incorporar l’espai necessari per als logotips de l’Ajuntament i de les entitats patrocinadores, que es col·locaran posteriorment.

Les bases detallades del concurs es poden consultar al document adjunt en aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 28.03.2024 | 13:44