Torna el festival Tascó Rock

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 00:00

La segona edició de l’esdeveniment, que se celebrarà dissabte 7 de maig, compartirà espai amb la Festa de la Cervesa

Dissabte, dia 7 de maig, Torrelles celebrarà una nova edició del Tascó Rock, un festival de música rock organitzat per un grup de joves torrellencs de l’associació Èxit [sortida d’emergència] amb l’objectiu de promocionar els artistes locals. L’aparcament de Catalunya en Miniatura acollirà aquest esdeveniment a partir de les 19.30 hores.

El cartell compta amb grups com The Lizards, un power trio de Barcelona que es caracteritza per les seves melodies i un so enèrgic, que ha compartit escenaris amb artistes internacionals de renom com Nashville Pussy, Girlschool, Peter Pan Speedrock o Cavalera Conspiracy, entre molts altres, i que acaba de publicar el seu quart disc Fake Reality; Tenda, grup de pop-rock de València que conformen una sonoritat plena amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes que combinen amb una veu melòdica, clara i nítida, i guanyadors dels Premis Ovidi 2020 en la categoria de grup revelació; Spitfire Scream, un grup torrellenc de punk rock que presenta el seu primer EP al Tascó Rock; i Allau, una banda de rock alternatiu en català de recent formació. El fi de festa anirà a càrrec de Los Bongo Beat, una banda que proposa un divertit viatge instrumental en l’espai i en el temps, al món dels anys 50 i 60 amb ritmes afroamericans com el Rock and Roll, el Rythm&Blues, el Surf o el Western, que transportaran el públic assistent al passat més irreverent.

Les entrades anticipades tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir en línia a través d’aquest enllaç. A taquilla, el preu pujarà fins als 8 euros. Serà gratuït per als menors de 12 anys.  

Aquest any el festival compartirà espai amb la segona edició de la Festa de la Cervesa, que se celebrarà el mateix dissabte 7 de maig, de 12 a 23 hores, també a l’aparcament de Catalunya en Miniatura.

Tots dos esdeveniments compten amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 08:53