Torna la campanya “Aquest estiu, vine a donar sang”

Dijous, 9 de juliol de 2015 a les 00:00
El proper dimarts dia 14 de juliol una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es desplaçarà fins al municipi per a facilitar la col·laboració de la ciutadania

Un any més, coincidint amb els mesos de juliol i agost, el Banc de Sang i Teixits ha posat en marxa la campanya “Aquest estiu, vine a donar sang”. La intenció és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de col·laborar amb aquesta iniciativa atès que a l’estiu les donacions de sang baixen un 30 per cent i, en canvi, es mantenen les necessitats dels malalts hospitalitzats.

Actualment calen més de 1.000 donacions diàries per poder garantir que es cobreixin les necessitats per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, transplantaments i en cas d’accidents greus. Sota el lema “Aquest estiu, vine a donar sang” es demana als ciutadans que ara que alguns estan de vacances aprofitin una petita part del seu temps lliure a fer-se donants de sang. Recordem que els únics requisits per a poder fer-ho són ser major d’edat i pesar 50 quilos o més. No és necessari estar prèviament en dejú.

Una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es desplaçarà fins al municipi el proper dimarts 14 de juliol per a facilitar la participació de la ciutadania. Les persones interessades en col·laborar podran fer-ho de 17 a 21 h a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:11