Torna la diada de Sant Jordi i Santa Jordina

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 00:05

El poble es prepara per acollir diverses propostes al voltant del dia del llibre i de la rosa

Un any més, el municipi ho té tot enllestit per celebrar la diada de Sant Jordi i Santa Jordina amb un ventall d’activitats que s’enceten el pròxim dissabte, 15 d’abril.

El programa d’actes, organitzat pel consistori, s’allargarà fins al dia 23 i, durant aquestes jornades, s’han organitzat actes dirigits al gaudi de tota la població.

Programació prèvia

Aquesta setmana, Ca la Cinta acollirà la presentació del tercer llibre «Torrelles. Pedres, llegendes i històries de la nostra gent» a càrrec de l’autor, Miquel Casas. En el transcurs de la setmana que ve, la canalla tindrà l’oportunitat de participar en diversos tallers de treballs manuals.

Durant el cap de setmana següent, el 21 d’abril, s’instal·larà un espai amb activitats infantils a càrrec del Centre d’Esplai Arc de Sant Martí i hi haurà la presentació del llibre «Vas bé, cirerer... (contes des de Torrelles)». El dissabte la biblioteca municipal acollirà una sessió de contes i l'Ateneu organitza un concert del Cor Mirabolà. 

Diada de Sant Jordi

La jornada dedicada a Sant Jordi, el 23 d'abril, disposarà de la tradicional zona de parades de venda de llibres i productes artesanals. A la plaça de Sant Martí, es duran a terme cançons contades i contes dansats i, al carrer Major, jocs per a infants i una sessió de música jazz amb influències del pop-rock, el gènere electrònic i ritmes llatins.

La venda de roses es desenvoluparà a Calluna - Flors i Plantes (C. Joan Maragall, 6) mentre que la venda de llibres la podeu realitzar a Nins i Nines (C. Major, 28).

Podeu consultar la programació al detall al document adjunt.

Darrera actualització: 14.04.2023 | 09:46