Torrelles celebra la 1a Setmana de l’Activitat física i l’Esport

Dilluns, 25 de març de 2024 a les 02:00

Del 2 al 7 d’abril s’han programat activitats diverses com tallers esportius, una caminada de marxa nòrdica o la Ruta del Sol Blau

El dia 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Conscients de l’impacte positiu que la pràctica esportiva té en la vida diària de les persones, des de l’Ajuntament de Torrelles s’ha volgut organitzar la 1a Setmana de l’Activitat Física i l’Esport, que compta amb la col·laboració de les entitats esportives locals. Del 2 al 7 d’abril, ambdós inclosos, s’han programat tot un seguit de propostes destinades a fomentar la pràctica d’hàbits saludables i exercici físic entre la ciutadania.

Les primeres propostes arribaran el dimarts 2 d’abril al Parc de Can Sostres: de 17.30 a 18.30 hores hi haurà un taller de tenis organitzat pel Club de Tenis Can Coll i, a continuació, s’iniciarà un taller de futbol a càrrec de la secció corresponent de la Unió Esportiva Torrelles; el dimecres dia 3 d’abril, a partir de les 17.30 hores, serà l’entitat Món Físic la que ofereixi un taller de taekwondo; el dijous dia 4, al matí, hi haurà un taller de pilates, també al Parc de Can Sostres, a càrrec de Tot Gimnàstica, i un taller de pàdel per a la gent gran al CEM Can Coll, organitzat pel Casal de la Gent Gran; a la tarda, a partir de les 17.30 hores, al Parc de Can Sostres, la ciutadania podrà participar en un taller de vòlei a càrrec de la Unió Esportiva Torrelles. 

Altres propostes seran un taller per aprendre a patinar per jugar a hoquei, que es farà divendres de 17 a 18 hores amb el Club Patí Torrelles; i una activitat de marxa nòrdica, dissabte dia 6, organitzada pel Centre Excursionista Torrellenc (CET), que inclourà un taller d’iniciació i aprenentatge i una caminada. 

Finalment, dins la 1a Setmana de l’Activitat Física i l’Esport se celebrarà la 19a Ruta del Sol Blau, organitzada també pel CET. Es farà diumenge dia 7 d’abril, de 9 a 14 h, amb punt de sortida a la plaça de l’Ajuntament. Les persones que vulguin participar-hi s’han d’inscriure abans del dia 2 d’abril a la botiga Nins i Nines o omplint el formulari que trobaran en el web de l’entitat www.cetorrellenc.cat.

Darrera actualització: 25.03.2024 | 14:37