Torrelles es prepara per celebrar la Castanyada

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 00:00

El Club acollirà una festa amb música durant tota la nit i s’obrirà un túnel del terror, sense deixar de banda la tradicional venda de castanyes

La diada castanyera arriba un any més a Torrelles de Llobregat amb una sessió de música i festa al Casal de Joves El Club el pròxim 31 d’octubre que s’allargarà fins ben entrada la matinada. A més, aquest mateix dia l’Esplai Arc de Sant Martí organitza un passatge del terror i, el dia 29, una parada de venda de castanyes a la plaça de l’Ajuntament

La proposta festiva del Club, la «Night Castanyada Party», es dirigeix al jovent a partir de 16 anys i l’entrada és completament gratuïta. La sessió comptarà amb servei de barra amb refrescos i begudes, començarà a mitjanit i conclourà a les 4:30 hores.

D’altra banda, s’obrirà al públic un passatge del terror a l’Esplai Arc de Sant Martí (situat al carrer del Raval Padró, 7). El preu d’aquesta activitat és de 4 euros i cal reservar adreçant un correu electrònic a blancs.esplai@gmail.com o trucant als telèfons 619 11 42 75 (Brisa) o 635 41 10 11 (Mariona). La reserva es pot demanar per grups d’un màxim de set persones.

A més, al llarg del vespre del dissabte 29 d’octubre, tota la ciutadania podrà apropar-se a l’espai que ha preparat l’Esplai Arc de Sant Martí al qual es vendran pastissos i castanyes i es realitzarà una sessió de treballs manuals.

 

Afectacions al trànsit

Amb motiu de les celebracions castanyeres, el 31 d’octubre es tallarà la circulació del carrer Major, des de la plaça de l’Ajuntament fins al carrer Joan Maragall, i el tram entre la plaça Sant Martí i el Carrer Sant Pau, des del carrer Nostra Senyora de Montserrat.

Aquestes modificacions començaran a partir de les 17:30 hores i es preveu que finalitzin cap a les 22 hores.

Darrera actualització: 26.10.2022 | 10:16

Imatges