Torrelles instal·la un radar mòbil en punts concrets del municipi per reduir l’excés de velocitat dels vehicles

Dilluns, 13 de juny de 2022 a les 00:00

L’objectiu de la campanya és conscienciar a les persones conductores de complir amb la normativa viària dins del terme municipal.

L’Ajuntament de Torrelles, engega aquest mes una campanya per reduir l’excés de velocitat en els carrers del municipi. Aquesta consisteix en l’augment de vigilància de la policia local i la instal·lació d’un radar mòbil que es distribuirà per diferents localitzacions del municipi. L’objectiu és evitar situacions com les que s’han registrat de triplicar la velocitat permesa.

El radar mòbil es situarà en punts on s’han detectat incidències per augment de velocitat com l’Avinguda Dolça de Provença, la Pujada de Can Roig, Raval Mas, Primera i Segona Avingudes, l’avinguda de Torrelletes, Ronda del Molí i a altres carrers com el Carrer Major, Martí Mas, Joan XXIII, Sant Joan, Sant Pau, Enric Teira o Raval Roig. Amb aquesta mesura, juntament amb l’augment del nombre de controls policials preventius, l’Ajuntament té l’objectiu de conscienciar a la ciutadania i avançar cap a una circulació viària més segura.

Aquesta campanya es posa en marxa després d’avaluar els resultats dels radars pedagògics instal·lats al gener. Les xifres indiquen que vora el 15% del trànsit motoritzat sobrepassa el límit de velocitat establert, aquesta dada augmenta fins al 40% si prenem com a referència algun punt concret.

 

Darrera actualització: 13.06.2022 | 12:36