Torrelles tornarà a reivindicar el Dia de la Dona

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 00:00

El consistori ha preparat una programació d’actes adreçats a commemorar el 8 de març

Un any més, el nostre poble suma esforços per reivindicar el Dia Internacional de la Dona i continuar avançant cap a una igualtat de gènere efectiva. Amb aquest objectiu, el poble enceta el pròxim 3 de març diversos actes dirigits a l’alumnat de l’institut escola i a la resta de la ciutadania.

Acte institucional

El parlament de les autoritats i entitats locals se celebrarà el 8 de març a la plaça de l’Ajuntament, a partir de les 19 hores, i consistirà en la lectura d’una manifest i en un reconeixement a les voluntàries locals per la seva col·laboració en el projecte Fandema. Durant la mateixa jornada, la biblioteca acollirà l’exposició i taula rodona «Lluites i victòries de la dona africana».

Propostes per a tota la ciutadania

Fins a l’11 de març, la població tindrà l’oportunitat d’assistir a la conferència de l’activista afgana Nadia Ghulan; la caminada fins al Jardí de les Oliveres; jocs de taula en clau feminista al Club; una sessió de contes per la canalla; un itinerari guiat pel Borna i a una representació teatral en homenatge a les mestres de la II República Espanyola.

Activitats per l’alumnat

Els infants i el jovent del centre escolar participarà entre el 7 i el 9 de març a propostes com una sessió de contes; obres de teatre; tallers; una trobada entre les dones de l’Espai de la Gent Gran i l’alumnat de primer d’ESO i la projecció d’un curtmetratge.

Darrera actualització: 23.02.2023 | 11:38

Imatges