Torrelles viu la Festa Major de Sant Martí

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 01:00

El poble celebra una nova convocatòria de la festa gran amb una programació farcida d’activitats pel públic infantil, juvenil i adult

Torrelles de Llobregat dona per conclosa l'edició de 2022 de la Festa Major de Sant Martí. La festivitat s'ha tornat a desenvolupar amb una gran participació per part de la població torrellenca en tots els actes que l'Ajuntament ha organitzat al municipi entre el 5 i el 13 de novembre.

Al llarg d'aquests dies, la ciutadania ha tingut l'oportunitat d'assistir a propostes per a tota la família com el taller de cosmètica natural de l'Associació de Dones Pla de les Bruixes, la primera trobada de l'Escuderia Motor Torrelles, un recorregut de marxa nòrdica pel nostre l'entorn natural o una sessió de combat de làser tag amb realitat virtual al Club.

A més, també s'han dut a terme espectacles i jocs al carrer infantils, els tradicionals correbous i el correfoc i activitats com els trabucaires, el taller d'estellar, la ballada d'Esbart i el repic de campanes que va donar el tret de sortida al gruix d'actes de la celebració. La ciutadania també ha participat en el mercat de segona mà i d'intercanvi, parades informatives i de sensibilització del Medi Ambient o a una exposició sobre les orquídies de Torrelles organitzada per l'Associació Naturalista Torrellenca (ANT).

Per altra banda, també han omplert el municipi espectacles escènics dirigits a grans i canalla o propostes de caràcter més lúdic pensades pel públic adult, com la Fira de la cervesa artesanal, el sopar i el quinto de l'Esplai i el correbars.

Des de l'Ajuntament, es vol agrair a entitats i a la ciutadania per la seva participació en la convocatòria d'enguany de la Festa Major de Sant Martí.

 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 16:58