Tot a punt per a rebre Ses Majestats els Reis d’Orient el dia 5 de gener

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 00:00

La cavalcada sortirà a les 17 hores de Cal Xicarró i recorrerà la carretera BV-2005 per portar Melcior, Gaspar i Baltasar fins als campaments reials

L’Ajuntament i la Comissió de Reis treballen de manera conjunta per garantir una cavalcada segura i que tots els infants de Torrelles puguin gaudir d’una nit màgica. Dimecres, dia 5 de gener, hi haurà Cavalcada de Reis però amb algunes modificacions respecte a anteriors edicions. Les carrosses sortiran a les 17 hores de Cal Xicarró i recorreran la carretera BV-2005, que romandrà tallada a la circulació. La comitiva entrarà al nucli pel final del carrer Major i acompanyarà els Reis d’Orient fins a cadascun dels campaments reials. 

Aquests estaran ubicats en tres punts diferents del municipi. Els nens i les nenes poden demanar encara cita prèvia per lliurar la seva carta en una de les bústies gegants habilitades per a l’ocasió i, fins i tot, fer-se una fotografia amb el rei. Les inscripcions es poden realitzar en l’enllaç adjunt amb un màxim de 10 persones per grup. Només es podrà escollir un dels tres reis. Melcior tindrà el seu campament reial a la plaça de l’Església; Gaspar al carrer Major, davant de la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra; finalment, Baltasar ha canviat la ubicació inicial del seu campament i el podreu trobar també al carrer Major, entre els carrers Santiago Rusiñol i Papa Joan XXIII.

Es demana a la ciutadania que es compleixin les mesures de prevenció per garantir una cavalcada segura. En aquest sentit, els majors de 6 anys hauran de portar sempre mascareta, així com respectar, en la mesura del possible, la distància entre persones.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 13:33