Tot preparat per donar el tret de sortida a la Setmana Jove

Dimarts, 23 d'agost de 2022 a les 07:00

El jovent podrà gaudir de propostes com tallers de cuina, cinema, esport o realitat virtual

La nostra població celebrarà entre el 29 d’agost i el 3 de setembre una nova edició de la Setmana Jove, una iniciativa de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat que persegueix oferir al jovent un ventall d’activitats estiuenques per a tots els gustos.

La primera jornada estarà protagonitzada per un bingo amb premis, un taller per aprendre a cuinar sushi i una nit de cinema amb crispetes. Pel 30 d’agost s’ha programat una experiència immersiva de realitat virtual al Club durant tota la tarda, mentre que està previst que dimecres el jovent pugui jugar a les pistes de pàdel i accedir a la piscina municipal. Al vespre, serà el torn d’un espectacle participatiu de Cluedo en viu amb la història del «Testament de Mr. Collins».

El dijous 1 de setembre es xiularà al centre esportiu de Can Roig un torneig de futbol en el qual poden participar equips amb un mínim de cinc integrants. Divendres, es tornaran a obrir les portes de la pista de pàdel i de la piscina municipal a on, a més, a partir de les 23 h s’ha organitzat una nit amb còctels sense alcohol, música i jocs per a joves a partir de catorze anys.

La darrera cita de la Setmana Jove arribarà el 3 de setembre de la mà de l’escape room «Família Pinyons», pensada per grups d’entre tres a cinc persones i que estarà disponible tot el dia al Club. La plaça de la Tal·lara acollirà l’acte de cloenda: un espectacle de l'artista Joan de Boer, dirigit al jovent més adult.

Una gran part de totes aquestes activitats ha estat proposada per la ciutadania més jove a través d'un procés participatiu que es va realitzar durant el mes de maig.

Podeu consultar el programa complet de la Setmana Jove 2022 al document adjunt.

 

Darrera actualització: 03.08.2022 | 12:14