Tot preparat per la 8a Caminada Familiar Solidària de la Marató

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 00:00

Ajuntament i entitats torrellenques col·laboren per a organitzar al municipi una nova iniciativa solidària i esportiva, amb un àpat per a tothom

La ciutadania té una cita el pròxim 4 de desembre, amb els actes solidaris que l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat organitza en suport al projecte de la Marató de TV3, dedicat enguany a la investigació i la visibilitat de la salut cardiovascular.

La proposta consistirà en una caminada de sis quilòmetres que encetarà a partir de les 10 hores des de l’edifici verd de l’Institut Escola Torrelles, amb una sessió d’escalfament prèvia a càrrec de l’entitat Tot Gimnàstica. L’organització de l’esdeveniment ha anunciat que hi haurà disponibles diversos punts d’avituallament per a esportistes al llarg de la prova.

Un cop finalitzat el recorregut, es donarà pas a una botifarrada a la qual es podrà participar per 5 € (amb una opció de 6 € de donatiu que es destinarà íntegrament a la Marató). També es durà a terme un sorteig d’una panera amb productes de parafarmàcia valorada en 400 € i un llibre signat per Victor Küppers, conferenciant amb reconeixement internacional.

Per a participar en aquesta activitat, cal adquirir els tiquets mitjançant aquest enllaç fins al 3 de desembre o presencialment el mateix dia de la sortida. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de Torrelles, amb la col·laboració del consistori, de la farmacèutica STADA, del Centre Excursionista Torrellenc, de l’Esplai Arc de Sant Martí, de Tot Gimnàstica, Llenyes Baix Llobregat Vallrdeus i del Rebost de la Txus.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 13:05

Imatges