Tot preparat per la Festa Major de Sant Martí

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

S’anima a la ciutadania a engalanar balcons i finestres amb domassos, mocadors i banderes

El poble es prepara per celebrar la diada de Sant Martí, el nostre patró. Amb aquest motiu, l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha preparat una programació farcida d'activitats per a tots els públics que es desenvoluparà entre el 5 i el 13 de novembre.

Entre les activitats prèvies al gruix de la festa grossa, la ciutadania podrà trobar el taller de cosmètica natural a càrrec de l'Associació de Dones Pla de les Bruixes, la primera trobada anual de l'Escuderia Motor Torrelles, un recorregut de marxa nòrdica per l'entorn natural de la nostra localitat o diverses activitats dirigides a la canalla i al jovent.

Endinsats en el cap de setmana de l'11 al 13 de novembre, tota la ciutadania podrà participar en espectacles infantils, jocs al carrer, circ, una sessió de làser tag, contacontes, correbous i el correfoc infantil. A més, la població tindrà l'oportunitat d'assistir a propostes tradicionals com els trabucaires, taller d'estellar, la ballada de l'Esbart, i repic de campanes; ambientals com el mercat de segona mà i d'intercanvi, parades informatives i de sensibilització del Medi Ambient, o una exposició sobre les orquídies de Torrelles organitzada per l'Associació Naturalista Torrellenca (ANT).

Per altra banda, també s'han organitzat espectacles escènics i propostes de caràcter més lúdic com la Fira de la cervesa artesanal, el sopar i el quinto de l'Esplai i el correbars.

Consulteu el programa de la Festa Major de Sant Martí 2022 aquí.

 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 16:01

Imatges