Treballant per unificar la senyalització dels accessos a les Muntanyes del Baix

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament ha signat un conveni amb el Consell Comarcal per garantir que aquests camins tinguin la mateixa imatge corporativa en tots els municipis.

L’Ajuntament de Torrelles, de manera conjunta amb els ajuntaments de Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Vallirana i Viladecans ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal per unificar la senyalització dels camins de muntanya que formen part de les Muntanyes del Baix. La voluntat és que tots els plafons informatius distribuïts per aquest espai natural tinguin la mateixa imatge corporativa sigui quin sigui el municipi al qual pertanyin.

El Consell Comarcal destinarà a aquest projecte un import de 85.006,15 euros. Un cop implementada la nova senyalització, serà l’Ajuntament l’encarregat del manteniment i les reparacions que siguin necessàries per a garantir-ne el bon estat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 21:42