Una festa per potenciar el comerç de proximitat

Dimecres, 13 de maig de 2015 a les 00:00
Els ciutadans que durant aquesta setmana facin les seves compres al municipi participaran en el sorteig d’un xec regal per valor de 200 €

El proper divendres dia 15 de maig l’Agrupació de Comerciants de Torrelles organitza la Festa del Comerç. Es tracta d’una programació d’activitats que pretén potenciar el comerç local i de proximitat així com la qualitat dels seus productes i serveis.

La celebració començarà a les 17.30 h amb una gimcana al carrer Major durant la qual també es podrà gaudir d’ambientació musical a la plaça Sant Martí. A partir de les 21 h, l’Agrupació de Comerciants sortejarà un xec regal per valor de 200 € entre totes aquelles persones que del 4 al 15 de maig hagin fet les seves compres en algun dels establiments associats. Posteriorment els torrellencs i torrellenques podran gaudir d’un concert de blues amb el grup Barretina Tarner.

Tot i que les activitats estan previstes per a divendres a la tarda, durant tot el cap de setmana es continuarà celebrant la Festa del Comerç i totes les persones que facin les seves compres en alguna de les botigues de l’agrupació s’emportaran una planta de regal.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06