Una jornada per fomentar el civisme i la neteja de l’entorn

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

La iniciativa, que es farà dissabte 7 de maig, vol conscienciar la ciutadania de la importància de cuidar i respectar el medi natural

El pròxim dissabte 7 de maig, es convida els veïns i les veïnes de Torrelles a participar en una jornada de neteja d’espais bruts i degradats del municipi impulsada de manera conjunta per l’Ajuntament, Protecció Civil, l’ADF, el Centre Excursionista Torrellenc (CET) i l’Associació Naturalista Torrellenca (ANT), amb la col·laboració de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes.

L’activitat s’emmarca dins l’European Clean Up Day, una jornada que vol sensibilitzar la ciutadania de la importància de mantenir net el nostre entorn.

Per a participar-hi, és necessari fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça mediambient@torrelles.cat. Hi ha temps per a fer-ho fins al dia 5 de maig. El lloc de trobada serà l’escola Can Coll, el mateix dissabte a les 10 hores. Es recomana portar roba còmoda, calçat adient, cantimplora amb aigua o got reutilitzable i guants.

L’any passat, una seixantena de persones van participar en aquesta iniciativa que va aconseguir omplir de residus tres vehicles de la brigada municipal.

Darrera actualització: 02.05.2022 | 15:29