Una passejada saludable per l’entorn de Torrelles

Dijous, 31 de març de 2022 a les 00:00

El pròxim dimarts dia 5 d’abril, el municipi acollirà una caminada amb un itinerari dissenyat per a persones a partir dels 55 anys

La pròxima setmana tornarà el cicle de passejades per entorns naturals que impulsen la Diputació de Barcelona i diferents consistoris catalans i que estan destinades a persones a partir dels 55 anys. El pròxim dimarts, dia 5 d’abril, Torrelles serà el municipi amfitrió, amb una ruta circular d’una distància aproximada de 7 quilòmetres. La jornada s’iniciarà a les 9 hores a l’aparcament de Catalunya en Miniatura, on es rebrà els veïns i les veïnes de Santa Perpètua de Mogoda, que arribaran en autocars per participar en la caminada. Després d’esmorzar, es travessarà el poble fins arribar a l’alçada de l’escola Can Coll. Es farà un recorregut previ per arribar a la Masia de Can Mas a través del nou passeig de vianants que uneix Can Coll amb Raval Mas. Un cop a la masia, es pujarà cap a les penyes de Can Riera. La baixada es farà per un camí envoltat per camps de cirerers que portaran les persones participants fins a Can Roig. L’itinerari finalitzarà amb una visita a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura.   

Es recomana portar calçat apropiat, protecció pel cap, bastons de marxa nòrdica, paraigües o capelina. També, es demana portar aigua i esmorzar. En aquesta edició s’ha decidit, per prevenció, evitar que les persones participants es quedin a dinar.

Les inscripcions per participar en la passejada s’han de formalitzar a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran.

Darrera actualització: 31.03.2022 | 16:58

Imatges