Una setmana plena de propostes per recollir diners per a Ucraïna

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 00:00

Del 3 al 10 d’abril les entitats locals han programat activitats diverses per rebre les aportacions de la ciutadania en suport al poble ucraïnès

Des que es va iniciar l'atac de Rússia a Ucraïna, Torrelles s’ha sumat a la resposta internacional al conflicte a través de la recollida de material humanitari o l'acollida de persones refugiades. Seguint aquesta mateixa línia, i a iniciativa de la Taula de la Solidaritat, s’ha programat la setmana "Torrelles amb Ucraïna". Del 3 al 10 d’abril, diverses entitats locals organitzaran activitats per a recollir les aportacions econòmiques de la ciutadania en suport a les víctimes del conflicte.

La programació s’iniciarà aquest mateix diumenge 3 d’abril amb la Ruta del Sol Blau organitzada pel Centre Excursionista Torrellenc (CET). Hi haurà un dorsal 0 i una guardiola solidària on les persones participants podran fer les seves aportacions. També n’hi haurà en les activitats que al llarg de tota la setmana faran Tot Gimnàstica, la Unió Esportiva Torrelles i el Club Patí Torrelles.

Divendres dia 8 d’abril, l’Ateneu Torrellenc inaugurarà una exposició i presentarà el llibre Post Scriptum, de Joan Ramell, sobre els camps d’extermini nazis. Els beneficis de la venda del llibre es destinaran a la caixa de la solidaritat de les persones refugiades ucraïneses.

El dissabte dia 9 d’abril, la secció Tempo de l’Ateneu Torrellenc oferirà un vermut-combo per Ucraïna també amb guardiola solidària; hi haurà un joc del Quinto a la sala polivalent del Casal de Joves, organitzat per l’Associació de la Gent Gran; i l’espectacle “Cantem.. de cine”, a l’Ateneu. Finalment, diumenge dia 10 d’abril, es preveu celebrar una americana de pàdel al CEM Can Coll; l’activitat “vermut, aperitiu, “migas” i... lletres”, organitzada per la secció literària de l’Ateneu Torrellenc i els Tres Tombs; i l’espectacle de la Moixiganga a la Parròquia, organitzat per l’Esbart Sant Martí.

Podeu consultar tota la programació en el document adjunt.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 14:21