Una vintena de voluntaris i voluntàries participen en la neteja de l’entorn

Dimarts, 14 de maig de 2024 a les 00:00

La jornada va permetre recollir saques de residus i voluminosos en diversos camins i zones verdes del municipi

El passat dissabte 11 de maig es va organitzar la jornada ‘Fem Dissabte’, una iniciativa emmarcada en la campanya Let’s  Clean Up Europe, amb l’objectiu de netejar espais naturals degradats per l’abocament i acumulació de deixalles.

Una vintena de persones van participar en aquesta jornada, durant la qual es va aconseguir retirar cinc saques de runa, catorze saques de residus diversos, dos vàters, una pica de marbre i unes cinquanta bosses de plàstic industrials que contenien terra. També es va omplir un camió amb fustes, voluminosos i runes. 

Les persones voluntàries es van distribuir per grups amb la voluntat de poder accedir a diverses zones de neteja. Finalment, van actuar al camí de la planta de compostatge, on s’havia localitzat un abocament, a l’avinguda Torrelletes, a l’entorn de l’escola verda, al costat dels apartaments de Can Güell i a la zona verda de Ronda del Molí amb la baixada de la masia.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la participació i dedicació desinteressada de les persones voluntàries, les quals van quedar molt satisfetes amb la quantitat de residus retirats en tan poc temps. 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 17:17

Imatges