Unes 25 persones participen en una jornada de neteja de l’entorn

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 00:00

Es van recollir 15 saques de residus i es van omplir tres vehicles de la brigada amb voluminosos que es van portar a la deixalleria

El passat dissabte dia 7 de maig es va celebrar una jornada de neteja de l’entorn impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Centre Excursionista (CET), l’Associació Naturalista de Torrelles (ANT), l'Associació de Dones Pla de les Bruixes, l’ADF i Protecció Civil, i el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. L’activitat s’emmarcava en l’European Clean up Day, una acció conjunta que es desenvolupa arreu del continent per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

La jornada va ser tot un èxit. Van participar-hi unes 25 persones que van netejar al voltant de la masia de Can Coll, de l’escola bressol i de  l’institut, la Font de Can Coll, les escales del carrer Bellavista, la Creu del Padró, la parada del bus de Can Gallina (al costat de la riera), l’abocament al bosc proper a la Tercera Avinguda, la zona de les bústies de Cesalpina, el camí escolar cap a Sant Martí i l’abocament localitzat sota la cooperativa agrícola. En total, es van recollir 15 saques de residus com ara envasos de plàstic, paper i cartró, ferro, llaunes i plàstic dur... i es van omplir tres vehicles de la brigada amb residus voluminosos provinents d’abocaments al bosc que es van portar a la deixalleria.

Des del consistori es vol fer un agraïment a totes les persones participants per la seva implicació en la cura i respecte pel medi natural.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 15:59

Imatges