Visita a l’Ajuntament de l’alumnat de 3r de primària de l’escola Sant Martí

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 00:00

L’alcalde i alguns regidors de l’equip de govern han rebut els infants per grups, garantint així el compliment de les mesures de prevenció

Aquest matí, l’Alcalde i alguns regidors i regidores de l’equip de govern han rebut la visita de l’alumnat de 3r de primària de l’escola Sant Martí. Han estat atesos a la Sala d’Actes, on han pogut fer d’entrevistadors/res per un dia i han formulat preguntes sobre les tasques de l’Alcalde i dels regidors i regidores, el funcionament de l’Ajuntament i temes  del seu interès, com els parcs municipals  o l’Institut-Escola, entre d’altres. L’Alcalde ha explicat que enguany s’han creat les bústies i el Consell d’Infants com a òrgan de participació, amb consellers i conselleres  de 5è i 6è de primària que tenen l’oportunitat de plantejar totes les seves inquietuds i idees per millorar el nostre poble.

La visita d’avui de l’alumnat de 3r ha estat la primera des de la pandèmia. De fet, no han realitzat la visita a les dependències sinó que han estat atesos a la Sala d’Actes per grups (primer classe A i després B) com a mesura de prevenció.

Darrera actualització: 31.01.2022 | 16:58

Imatges