Xerrada per a famílies sobre els riscos associats al consum de drogues

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 00:00

La sessió, organitzada pel SADIP, s’impartirà el dia 9 de febrer amb la voluntat d’acompanyar els pares i les mares en matèria de prevenció de les addiccions

El dimecres dia 9 de febrer, el Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles (SADIP) organitza una xerrada per a mares i pares sobre com prevenir el consum de drogues entre els adolescents. La sessió començarà a les 17.30 hores i es farà al Casal de Joves El Club.

L’objectiu és oferir un acompanyament a les famílies en matèria de prevenció de les addiccions, informar-los sobre els riscos associats al consum de determinades substàncies com poden ser les begudes energètiques, l’alcohol, el tabac o els porros. Així mateix, s’ofereix un espai a les famílies en el qual resoldre els seus dubtes en la que pretén ser una sessió participativa i pràctica.  

Les persones que estiguin interessades en participar-hi cal que facin prèviament la inscripció a través del whatsapp 659 215 001 o enviant un correu electrònic a l’adreça gmonturiol@elbaixllobregat.cat.

Darrera actualització: 31.01.2022 | 16:50

Imatges