Ateneu - Sensedrama Aula de Teatre

La companyia Sensedrama Teatre neix el 2001, quan vuit actors de l'Institut del Teatre creen una companyia per a tirar endavant un projecte comú: Les tres germanes, d'Anton Txèkhov. El 2007, la Sílvia Molins i el Francesc Ollé, actors de la companyia, decideixen tornar a engegar Sensedrama Teatre i, després d'haver treballat junts en altres espectacles, comencen a saber com volen fer teatre: volen gaudir, comunicar, experimentar, arriscar i, sobretot, emocionar i emocionar-se.

La companyia crea i tira endavant diversos espectacles i projectes, propis o bé en col·laboració amb altres professionals o companyies. Cal destacar Som tres: la lluna, jo i l’'ombra que em seguia, representada en diversos espais com el Teatre del Raval de Barcelona; Els pirates de la platja, encàrrec de la Diputació de Barcelona, i Les noves aventures dels pirates de la platja, representats en diversos municipis de la costa catalana; i més recentment, Il·luminats, coproduïda amb la Cia. de Teatre Frec a Frec i estrenada el 2014 a l'Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat.

El 2010, Sensedrama Teatre passa a ser companyia resident a l'Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat. Engega l'escola de teatre, que es converteix en una secció més dins el paraigües d'aquesta àmplia entitat Torrelleca: Sensedrama Aula de Teatre. Arrel de la bona experiència obtinguda amb aquest projecte, el 2012 exporta el seu model d'escola de teatre a Begues. Així mateix, realitza diferents tallers de teatre arreu, per a primària, secundària, adults i altres col·lectius, a través de Sensedrama Tallers de Teatre.

C/ Major, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Sílvia Molins i Francesc Ollé
Telèfon: 639 216 715
Telèfon: 667 498 445.
Adreça electrònica: sensedrama@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.12.2021 | 08:03

Imatges