Casal de Joves El Club

L'equipament del Casal de Joves El Club està format per diferents espais.

1 Exteriors

Plaça oberta al públic, amb un skatepark d’horari regulat. Al voltant de l’edifici, hi ha espais que es poden habilitar per fer una zona chillout on fer concerts i activitats durant l’estiu.

2 Espai de trobada

L’Espai de Trobada és un punt de confluència on els i les joves tindreu un espai de lleure no dirigit, però supervisat per les persones dinamitzadores i responsables del casal.

S’hi faran activitats amb l’objectiu de potenciar la dinamització dels i les adolescents i joves. Com ara jocs i esdeveniments participatius com torneigs o espectacles oberts.

A l’Espai de Trobada pots venir a xerrar i riure amb els amics i les amigues o bé jugar a la Play Station 4, futbolín, ping pong, jugar a jocs de taula, escoltar música, connectar-te a la WIFI, etc.

També hi trobaràs el Punt d’Informació Juvenil, amb informació de temes d’interès, que podràs ampliar amb l’ajuda de les dinamitzadores.

Adreça'ls qualsevol dubte que tinguis sobre temes formatius o laborals, sobre habitatge, la planificació d'estades a l'estranger, salut, voluntariat, associacionisme, alternatives d'oci i lleure...

3 Sala de tallers

Sala gran amb ordinadors connectats a Internet, projector, taules i cadires.

En aquesta sala, s’hi realitzen:

  • Tallers
  • Xerrades
  • Reforça’t, servei d’acompanyament escolar
  • Exposicions

Quan no hi hagi activitats programades funcionarà com un annex a l’Espai de Trobada. Aquí pots venir amb els teus companys i companyes a fer treballs en grup, a estudiar i a jugar i xerrar si no hi ha ningú estudiant.

Si vols reservar aquesta sala, omple el formulari (fer clic a la paraula “formulari” i que s’obri)

4 Sala polivalent

És l’espai més gran del Casal de Joves, que pot quedar aïllat de la resta de l’equipament. Pensat i dissenyat per poder acollir activitats de gran format com ara: concerts, teatre, activitats esportives, sopars, etc. Està equipada amb so, s’hi poden posar taules i cadires a demanda, per tal que es puguin realitzar tot tipus d’activitats.

Si vols reservar aquesta sala, omple el formulari (fer clic a la paraula “formulari” i que s’obri)

5 Cuina

Espai situat just al costat de la sala polivalent, amb la què es comunica per una barra. Està equipada amb neveres i taules de treball per poder preparar un àpat sense foc.

A la programació d’activitats del casal podràs trobar tallers de cuina que realitzarem en aquest espai.

6 Despatx

Tenim un petit despatx on les professionals fem treball intern.

També hi fem reunions amb entitats, famílies i orientacions als i les joves.

Carrer d’Enric Teira, s/n - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Regidoria de Joventut
Telèfon: 605 296 293
Adreça electrònica: joventut@torrelles.cat
Lloc web: www.torrelles.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 16 a 20 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 01.12.2021 | 12:42