Speak English

A l'escola d'anglès de Torrelles trobaràs una gran varietat de modalitats i programes d'aprenentatge, tant per a tu com per als teus fills.

Per als més petits, dels 3 als 11 anys, estrenem projecte. HULAHOOP Active English neix amb la voluntat que els nens i nenes augmentin les hores d’exposició a la llengua anglesa i la utilitzin en situacions comunicatives reals. Oferim classes d’anglès i també d’altres activitats extraescolars, sempre en anglès. Tu tries. En qualsevol cas, totes elles dinamitzades per professorat altament qualificat.

Amb el programa per als nois i noies de 12 a 17 anys, SPEAK ENGLISH! TEENS, treballem per tal d’augmentar el nivell d’anglès dels estudiants adolescents, incorporant les noves tecnologies a l’aula i amb metodologies que posen èmfasi en la comunicació. Preparem a aquells que així ho desitgin per als exàmens de Cambridge.

I, per a tu, SPEAK ENGLISH! ADULTS. Ens adaptem completament a les teves necessitats i objectius amb diverses modalitats que van des de les classes presencials de tots els nivells fins a l’opció eLearning perquè treballis en línia des d’on tu vulguis i complementis aquest treball amb classes particulars aconseguint així un itinerari 100% personalitzat. Com a English Preparation Centre oficial, et podem preparar per als exàmens de Cambridge des de qualsevol de les modalitats.

Ja ho veus, tinguis l’edat que tinguis, i siguin quins siguin els teus objectius, a SPEAK ENGLISH! & HULAHOOP trobaràs:

  • Professors nadius i no nadius experts i altament qualificats.
  • Metodologies innovadores i basades en la comunicació.
  • Grups reduïts de 5 a 8 alumnes.
  • Aules digitalitzades i incorporació de les noves tecnologies a les classes.
  • Gran varietat de projectes, d’anglès i en anglès.
  • Preparació per als exàmens de Cambridge.
  • Activitats complementàries gratuïtes per als nostres estudiants: Films&PopCorn, Social Club, storytelling activities, workshops…

And much more... Always 100% in English!

C/ Major, 22 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Telèfon: 936 891 743
Adreça electrònica: info@speakenglish.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 05.02.2024 | 11:52

Imatges