Ainoa Olza i García (ERC-AM)

Regidora

Soc l’Ainoa Olza Garcia, regidora i portaveu del Grup Municipal ERC-Torrelles i secretària de Feminismes d’ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet.

He viscut a Barcelona des de molt petita, però quan va néixer la meva primera filla vaig venir a viure a Torrelles, a Can Güell, on poc desprès va néixer la meva segona filla. Desprès d’uns anys ens vam traslladar al mig del poble, on la logística familiar m’és molt mes fàcil i elles tenen mes independència.

Tinc la llicenciatura en psicologia i diversos postgraus en sistèmica, però la meva trajectòria professional sempre ha estat vinculada a la recerca biomèdica, on ja fa molts anys que hi exerceixo com a responsable d’un departament tècnic.

Soc una persona molt activa i m’agrada moltíssim xerrar amb la gent. Em podreu trobar sovint jugant a pàdel al CEM Can Coll, anant en bici o passejant per les muntanyes de Torrelles, fent un cafè pel centre del poble i acompanyant les meves filles a les extraescolars que fan a la UET, al TEMPO, a l’ATENEU fent dansa, a l’ESPLAI o a la BIBLIOTECA per buscar o retornar llibres. I evidentment gaudint de totes les festes, actes i activitats del poble.

M’agrada viure a Torrelles perquè és un municipi “petit” on “tot és a mà”, on el ritme de vida és diferent que en una gran ciutat, on el tracte amb la gent és molt proper i on podem gaudir de la natura cada dia.

Així que des de l’ajuntament o a peu de carrer, lluitaré per conservar i sobretot per millorar el poble, perquè en puguem gaudir nosaltres i les generacions futures, doncs les meves filles ja son torrellenques, però jo també m’hi sento!

Telèfon: 936 890 000
Adreça electrònica: ainoa.olza@torrelles.cat
Adreça electrònica: esquerra@torrelles.cat
Darrera actualització: 19.06.2023 | 11:20