Falgàs Marco Margaleff (CM)

Regidora

Falgàs Marco i Margaleff, de Junts per Torrelles, actualment regidora de Via Pública i Civisme, Hisenda, Governació i Protecció Civil.

Vaig néixer el 17 de maig del 1981 a Barcelona. Visc a Torrelles des de l’any 2006. Casada i amb 2 fills. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració a la UOC i diplomada en Gestió i Administració Pública a la UB.

Ocupo el càrrec de cap d’administració en una PIME ubicada a Barcelona des de fa més de 17 anys. En aquest càrrec gestiono els comptes de l’empresa, els recursos humans i la tresoreria. Des de que vaig ser nomenada regidora, combino la feina a l’empresa privada i el càrrec públic.

He estat vinculada a l’AMPA de l’Escola Bressol i també vaig ser membre del Consell Escolar. He estat vinculada també a l’AMPA de l’escola Sant Martí, d’on van sorgir idees xules com la recuperació d’una cursa infantil en el sí de la Festa Major. També he estat vinculada a la Comunitat de Regants La Serra de la Creu.

A les eleccions del mes de maig de 2019 vaig formar part per primer cop d’una llista electoral, encapçalada per l’Eduard Garcia Riera, en la que vaig participar com a independent.

Telèfon: 936 890 000
Adreça electrònica: falgas.marco@torrelles.cat
Darrera actualització: 19.06.2023 | 09:21