Judith Roig Ollé (CAT)

Regidora

Vaig néixer a Torrelles l’any 1975. Des de sempre, tant el meu pare com la resta de la meva família, han estat molt compromesos en diferents entitats socials de nostre poble i amb això he crescut com a persona. Personalment he estat vinculada a l’esplai, a l’Ateneu i a l’AFA de l’escola bressol, de la que vaig ser presidenta.

Sóc Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i tinc un Màster en dret d’empresa per la Universitat Pompeu Fabra. Sóc advocada col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de Barcelona, en exercici. Per la meva feina d’advocada en un sindicat agrícola, m’he especialitzat en Urbanisme i sobretot en el de sòl no urbanitzable.

Mai m’havia plantejat formar part d’un partit polític a cap nivell però el compromís i estima cap al meu poble i l’acord amb un grup de persones que defensen un model de territori que m’agrada, em van fer pensar que el meu bagatge personal i professional hi podien contribuir.

Ara fa just dos anys que encapçalo la regidoria d’urbanisme de l’Ajuntament de Torrelles i he de dir que a més d’estar molt satisfeta de la feina feta, continuo amb moltes ganes de treballar en tota aquella feina que ens queda per fer, per poder deixar un millor Torrelles a les meves filles.

Telèfon: 936 890 000
Adreça electrònica: judith.roig@torrelles.cat
Darrera actualització: 19.06.2023 | 09:20