Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM)

El Grup Municipal d’ERC a Torrelles de Llobregat el conformem els 4 regidors que vàrem resultar elegits el maig del 2019: en Josep-Manuel Rafí, l’Ainoa Olza, en Ferran Alves i en Quim del Pozo. Tots som membres de la Secció Local d’ERC i formem part de la seva Executiva. A més, l’Ainoa Olza també és la responsable de la Secretaria de la Dona i Feminismes de la Federació Comarcal d’ERC al Baix Llobregat i l’Hospitalet i, des de novembre de 2021, exerceix el càrrec de Portaveu del nostre Grup Municipal.

Tots quatre som torrellencs arrelats de fa molts anys, però no de naixement, i residim, casualment, tant a cadascun dels tres barris de muntanya com al nucli urbà.

El programa electoral amb el que ens vam presentar als comicis va ser elaborat col·lectivament entre tots els membres de la secció local, però amb especial participació dels quatre regidors que conformem el Grup Municipal. Cadascun de nosaltres vàrem aportar allò que millor coneixem en l’àmbit personal i professional, fet que ens permet, tot i estar a l’oposició, seguir més de prop una o altra regidoria de l’Ajuntament de manera que, podríem incorporar-nos al Govern amb prou coneixement dels temes més importants en les diferents àrees. Per aquesta raó podreu veure que, en els plens municipals, tots quatre prenem la paraula per defensar el nostre parer en un o altre tema.

Tot i que discrepem i discutim allò que pensem es pot fer diferent, procurem aportar valor i contingut tant com defugim del bloqueig a les iniciatives de l’equip de Govern, sempre des del respecte als regidors i als votants que representen. Treballem seriosament i constant tot fent una oposició constructiva, per això pensem que és imprescindible un clima de bona entesa al Consistori, pel bé de la ciutadania del poble que estimem.

Nom de contacte: Ainoa Olza i García (Portaveu del grup)
Adreça electrònica: esquerra@torrelles.cat
Lloc web: locals.esquerra.cat/torrellesdellobregat
Darrera actualització: 19.06.2023 | 11:19