Regidoria de Serveis Socials

La Regidoria de Serveis Socials  treballa amb l’objectiu de garantir que totes les persones que viuen al municipi tinguin cobertes les necessitats bàsiques i puguin viure dignament.

 

Una societat que es valori té l’obligació d’ocupar-se de les persones que es troben en dificultats, ja sigui de manera transitòria o per raons de dependència. Des de l’administració pública, amb la corresponsabilitat de la societat, volem donar resposta a les situacions de vulnerabilitat i que les nostres actuacions ens permetin avançar cap a una societat més justa i solidària.

En aquesta Regidoria també s’intervé en l’atenció a les persones grans amb l’objectiu d’aconseguir el seu benestar, des de la promoció del civisme, les relacions interpersonals i intergeneracionals, el creixement de la persona i la seva participació social i comunitària.

Tanmateix també treballem per a la igualtat efectiva entre dones i homes promocionant activitats socials i educatives, sempre des d’una perspectiva transversal de manera coordinada amb altres institucions i les entitats que representen el col·lectiu de dones.

Carrer de la Tal.lara, 2 - 08629 Torrelles de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Gisela Sánchez Cuesta
Telèfon: 936 890 000 (Ext.1300)
Adreça electrònica: serveisocials@torrelles.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2023 | 09:01