Convocatòria Pla d'Ocupació d'un/a Dinamitzador/a Juvenil de Suport per desenvolupar el projecte “Dinamització del Casal de Joves El Club”

Convocatòria del procés selectiu per a la provisió temporal d’una plaça de Dinamitzador/a Juvenil a l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, corresponent al projecte “Dinamització del Casal de Joves El Club”, inclòs en la segona convocatòria del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2022-2023- Programa de Dinamització del Mercat de Treball de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En el BOPB del 15 de desembre de 2022 s’han publicat les bases que tenen per objecte la regulació del procés selectiu.

En del DOGC del 20 de desembre de 2022 s’ha publicat la convocatòria en extracte que determina l’inici del període de presentació de sol·licituds, de 10 dies naturals.

El 17 de gener de 2023 s'ha publicat la resolució provisional d'admesos i exclosos, amb les valoracions de mèrits provisionals.

El dia 26 de gener de 2023 s'ha publicat la resolució definitiva d'admesos i exclosos, amb les valoracions de mèrits definitives. En la mateixa resolució es publica la composició del tribunal així com la data, hora i lloc de realització de les entrevistes.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 07:54