Treballant en la creació d'una nova web municipal

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 00:00

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Comunicació

Des de l’inici de la legislatura, hem engegat nous espais de comunicació municipals amb l’objectiu de facilitar la interacció entre la ciutadania i l’Administració. En aquesta línia, a finals del mes d’agost vam iniciar el procés de creació d’una nova web municipal, de la mà de la Diputació de Barcelona. 

L’actual web municipal va ser creada l’any 2015 per facilitar el vincle entre l’usuari-resident al municipi i l’administració local. Després d’anys oferint un servei essencial a Torrelles i facilitant l’accés a la informació municipal, la nova eina virtual que s’està elaborant pretén adaptar-se als nous usos i tècniques tecnològiques, i esdevenir un instrument visual i modern per a la població. 

La nova pàgina web de l’Ajuntament de Torrelles prioritzarà l’harmonia digital i garantirà que l’usuari o usuària pugui accedir de manera ràpida a la informació que està cercant, així com al tràmit que vulgui efectuar. A més, tindrà un disseny més atractiu que l’anterior, constituirà un pas endavant en la gestió de la transparència municipal.

Darrera actualització: 24.12.2021 | 13:35