Acomiadem la Setmana de la Gent Gran 2023

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 00:00

Escrit d’opinió de Joan Juncà, alcalde de Torrelles de Llobregat i regidor de Gent Gran

Del 16 al 22 d’octubre, s’ha celebrat la setmana de la Gent Gran de Torrelles amb diverses activitats relacionades amb la música. La iniciativa ha estat tot un èxit de participació en totes i cadascuna de les opcions proposades des de l’Ajuntament i el Casal de la Gent Gran.

Una vegada més, han quedat demostrades les ganes de participació de la nostra gent gran, les quals, combinades amb la força i vitalitat que desprenen, fan de la nostra vila un poble viu, on l’edat no és cap impediment per participar de la vida social.

Com a alcalde i regidor de Gent Gran, he tingut el plaer de compartir l’estona amb la nostra gent gran en algunes de les activitats, com una xerrada, per cert, molt interessant, sobre la història de l’òpera al Liceu de Barcelona, a càrrec de Jordi Pujal; la marxa de la gent gran del Baix Llobregat pels voltants del poble; i el dinar de germanor. Per acabar la setmana, vàrem gaudir del Concert i ball a càrrec de l’Orquestra Internacional Costa Brava, què ens va fer recordar temps passats i va deixar el recinte de l’Ateneu Torrellenc petit, al màxim del seu aforament!

Vull donar les gràcies a tothom per la bona rebuda, he gaudit com mai, i content de veure les cares de felicitat de la gent gran.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 09:41