Benvolguts torrellencs i torrellenques

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 00:00

Escrit d'opinió de Joan Juncà, regidor de Cultura i de Promoció Econòmica

Aprofito aquest espai per presentar-me: soc Joan Juncà i Melich (de Cal Purroig) i des del passat gener soc nou regidor a l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat. No cal dir que és tot un honor i un repte enorme, ja que la Maria Vidal – ara als Estats Units per motius acadèmics – va deixar-nos el llistó molt alt als que venim al darrere.

Vull donar les gràcies a l'equip de govern format per CAT i Junts per la seva benvinguda. Després d'estar vinculat a diferents associacions del municipi, agafo aquesta nova etapa de la meva vida amb molta il·lusió per poder treballar pel poble que tant estimo i on estimo tant a la seva gent.

Continuaré amb la línia de treball la qual ha caracteritzat CAT els darrers anys: la preservació i conservació d'un entorn únic i privilegiat del qual tots n'estem enamorats, i on volem que creixin els nostres fills i filles estimant la natura, la terra i les seves tradicions.

Hem de continuar sent un exemple de convivència, on tothom és i serà benvingut, on es respiri aire de poble i no hi falti mai una salutació... un bon dia o bona nit.

És evident, però que el canvi climàtic ens afectarà, com a tot el planeta. Ens acostem progressivament a una nova era de canvis profunds, amb noves maneres de fer i de pensar. A Torrelles ja vàrem ser pioners a Catalunya en el reciclatge residus. Hem d'estar preparats per als nous reptes que viurem, i afrontar-los amb la mateixa mirada oberta i valenta dels que ens han precedit.

Aquest és el meu compromís i de tota la resta de l'equip de govern.

Visca Torrelles!

Darrera actualització: 03.03.2023 | 13:27