El comerç local, ahir i avui

Divendres, 16 de febrer de 2024 a les 00:00

Escrit d'opinió d'Eduard Garcia, regidor de Consum

Sempre tindré el record de les botigues que teníem al poble als anys vuitanta. A part dels comerços de queviures (Cal Sastre, Can Galetes, el Forneret, Queviures Nuri, al fons de Cal Mas Cal Cunill) i dues carnisseries (la de l'Emili i la del Melcior), els bars (Cal Mixerris, l'Ateneu, el Cap, el Sant Martí), dues pastisseries, fins i tot cinc fusteries, l'Espardanyeria que a més a més tenia vi, la merceria que pels Reis es planaven les joguines, la drogueria de l'Amparo, el Xamfrà... potser me'n deixo algun, perdoneu-me.

Érem un poble amb 1.500 habitants i el comerç local era un comerç viu, molt viu i amb perspectives de futur. Ara tenim un comerç amb moltíssima qualitat, tant professional com d'oferta de productes. I jo em pregunto i us pregunto a tots els que llegiu el bloc: Què necessitem perquè els nostres carrers tornin a ser com els anys vuitanta, però amb 6.240 habitants? Per què una gran part de la gent de Torrelles no compra a Torrelles? M'agradaria saber les vostres opinions per poder continuar tenint un poble viu, com el que jo vaig conèixer de petit.

I de pas demanar als ciutadans que no us faci mandra comprar a Torrelles, que tenim uns comerciants amb moltes ganes de donar-vos servei.

VIU TORRELLES!

Darrera actualització: 11.03.2024 | 17:56