Estudiar a Torrelles

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 00:00

Escrit d’opinió de Mònica Torrejón, regidora d’Educació

Benvolguts torrellencs i torrellenques,

Un any més obrim les portes dels nostres centres educatius per compartir amb la població tota l'oferta educativa del municipi. Durant aquestes pròximes setmanes, tindran lloc les jornades de Portes Obertes als edificis verd i groc de l'Institut Escola i a l'Escola Bressol El Serralet.

Durant els cursos vinents, es consolidarà aquesta oferta, ja que es preveu que la demanda d'escolarització al nostre municipi es mantingui estable. Tant des dels centres educatius com des de l'Ajuntament, treballem per millorar dia a dia aquesta oferta, fent-la més atractiva, diversa i integradora. L'opció per l'escolarització a Torrelles és —i ha de ser— la prioritària, ja que ens ofereix una educació integral de l'alumnat, des dels 0 als 16 anys. Hem d'aprofitar l'entorn privilegiat de Torrelles, que ofereix moltes oportunitats d'aprenentatge i la proximitat dels centres educatius que aporta tranquil·litat i ens facilita la conciliació familiar.

A més a més, tenim un grup de professionals que es dediquen a la docència i l'educació a Torrelles, persones implicades i compromeses en el progrés i millora dels nostres infants i joves que els acompanyaran en aquest pas pels nostres centres. Us animo a descobrir els nostres centres i a participar activament en el seu creixement.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 17:56