Facilitant la participació ciutadana en l’àmbit de la cooperació

Divendres, 11 de febrer de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Cooperació i Solidaritat

Des de l’inici de la legislatura, des de les diferents regidories hem engegat nous espais de participació amb l’objectiu de facilitar la interacció entre la ciutadania i l’Administració. En aquesta línia, engeguem la primera Taula de Cooperació i Solidaritat, un nou òrgan creat per col·laborar amb el govern municipal en àmbits com la cooperació, la solidaritat, els drets humans i la pau.

Aquest nou òrgan de participació sorgeix d’un procés que vam iniciar des de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació a finals del 2021 per identificar unes orientacions estratègiques de cooperació al Desenvolupament a Torrelles. Al llarg d’aquests mesos, s’ha evidenciat la necessitat de crear un espai amb la ciutadania per a poder treballar conjuntament en la organització dels actes i campanyes de conscienciació que es duen a terme cada any en el marc de la solidaritat i la cooperació.

La primera trobada de la Taula tindrà lloc el dijous 17 de febrer a les 19.30 hores i esperem comptar amb la participació de qualsevol veí o veïna de Torrelles que vulgui posar el seu granet de sorra en la construcció d’un món millor.

Darrera actualització: 11.02.2022 | 13:51