Fins aviat, Torrelles!

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Comunicació, Participació Ciutadana i Cooperació Internacional

Aquest mes de desembre, per motius personals, deixo el meu càrrec com a regidora a l’Ajuntament de Torrelles. Actualment estic cursant Dret i Global Governance a Barcelona i el dia 10 de gener marxo a la Universitat de Minnesota per realitzar un intercanvi necessari per poder finalitzar la meva formació. 

Aquesta circumstància personal m’obliga a renunciar a l’acta de regidora i donar pas a altres persones que, de ben segur, continuaran treballant pel nostre poble amb la mateixa força i il·lusió que ho he fet jo durant tot aquest temps. 

No vull marxar sense fer un agraïment a totes les persones que m’han acompanyat en aquest camí que, per a mi, ha estat tot un aprenentatge, tant a nivell laboral com personal. Gràcies Ignasi, Judith, Jose, Vanesa, Edu i Falgàs per haver-me fet sentir part d’aquest equip que treballa dia a dia per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Per a mi ha estat un plaer treballar pel poble que m’ha vist néixer i en el qual he viscut tota la meva infantesa. Em sento satisfeta i orgullosa de les polítiques que hem impulsat amb els companys i companyes que he tingut al meu costat durant aquest temps. 

M’agradaria fer també un reconeixement a la Montse Giménez pel seu esforç diari, per ajudar-nos i facilitar la nostra tasca; i, gràcies també a tots i cadascun dels tècnics municipals que estan sempre al peu del canó per garantir que tot tiri endavant.
Aquesta responsabilitat m’ha permès apropar-me més a la gent, conèixer les seves inquietuds i necessitats i fomentar la participació i la implicació de la ciutadania en tot allò que es desenvolupa al municipi. Gràcies al suport de tots els veïns i les veïnes de Torrelles, que sempre m’han facilitat la meva tasca al capdavant de les regidories de Comunicació, Participació Ciutadana i Cooperació Internacional. Espero haver aportat el meu granet de sorra per fer de Torrelles un poble millor. 

Gràcies a tots i totes! 

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:57