La Setmana Jove

La Setmana Jove és una setmana dedicada exclusivament a les inquietuds i oci de les persones joves del municipi i té lloc durant l’estiu. Es fan activitats matí, tarda i nit. La majoria d’activitats estan destinades exclusivament a joves entre 12 i 29 anys, tot i que algunes d’elles s’obren a tota la població. Això sí, sempre tenint prioritat els i les joves d’aquesta franja d’edat.

Les activitats que es duen a terme són proposades i escollides pels i les joves. Primerament, es fa una crida per xarxes socials, però també es fa un passaclasses a l’institut on participa tot l’alumnat. Les propostes són recollides per les dinamitzadores juvenils, que comproven la viabilitat d’aquestes i el preu que costaria dur-les a terme. Un cop revisades, totes les propostes viables es posen a votació a l’Assemblea Jove. En aquesta votació, els i les joves escullen les actuacions que es faran durant la Setmana Jove dins un pressupost màxim. També es fa el calendari de la setmana i es col·loquen les activitats escollides en el dia i la franja horària que ells i elles desitgen.

Amb tot aquest procés es pretén donar transparència als i les joves sobre com es gestionen aquestes activitats i alhora fer-los partícips de forma activa i que se sentin part de la presa de decisions de coses que els afecten directament.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 11:45