L’esport a favor de La Marató

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 00:00

Escrit d'opinió d'Eduard Garcia, alcalde de Torrelles de Llobregat i regidor d'Esports

Aquest cap de setmana s’han celebrat dos esdeveniments ja tradicionals a Torrelles en favor de La Marató, dedicat enguany a la salut cardiovascular.

El passat diumenge es va celebrar la 8a edició de la tradicional caminada popular, organitzada per l’AFA de l’Institut Escola de Torrelles, amb un munt d’activitats incloses, com la recerca del tió i la retrobada amb els infants de l’esplai de Sant Martí.

Al llarg de tot el cap de setmana es va organitzar el torneig de futbol de la Unió Esportiva de Torrelles, que ha aconseguit fer coincidir 64 equips participants de futbol 7. El Barça Escola, el Nàstic de Manresa, el CE de Llançà o el Girona FC han estat alguns dels contrincants dels nostres grups participants: els 2 prebenjamins, el benjamí, els 2 alevins, l’aleví femení i l’infantil femení.

Els dos esdeveniments esportius han tingut la finalitat, no només de gaudir del cap de setmana gaudint de l’esport, sinó també per la recaptació de fons per aportar a La Marató d’aquest any.

Un cop més, Torrelles, a través de les entitats i de totes les participants, ha demostrat el seu grau de compromís amb la solidaritat.

Darrera actualització: 19.01.2024 | 09:20